1000 Mbit til 299 kr./md.

BOLIG•NET tilbyder kun 1 hastighed – nemlig 1000/500 Mbit. For til den pris er der ikke grund til at vælge andet.

Det nye fiberinternet

Vores internet er baseret på fiberbredbånd, der er mere stabilt og fremtidssikret og gør, at du ikke skal skifte internetforbindelse i mange år frem. 

Nogle udbydere tilbyder internet med de gamle, traditionelle bredbåndsforbindelser (coax), som ofte har svært ved at nå de lovede hastigheder på 1000/100 Mbit. Fiber har derimod ingen begrænsninger – heller ikke, når mange er på nettet samtidigt.

Med fiber har alle i din husstand altid masser af saft og kraft i jeres internet til at surfe, streame film, serier og musik i højeste kvalitet, game online og downloade store filer.

1000/500 Mbit

Fiberbredbåndet giver hastigheder helt op til 1000 Mbit download og 500 Mbit upload. Den præcise hastighed vil afhænge af flere faktorer, bl.a. afstanden fra hovedforbindelsen til din bopæl.

Uanset hvad, vil der være en mærkbar forskel i forhold til traditionelt internet, som de fleste har i dag.

Kan du få fiber?

Mange husstande i Danmark har allerede fået installeret fiber eller har det liggende ude ved vejen, klar til brug. Og for hver dag bliver fiberbredbåndet udbredt til flere områder af landet. Det er let at tjekke, om du kan få fiber på din bopæl.

Hvad koster det alt i alt?

  1. Oprettelse: 399 kr.
  2. Etablering af fiber: Fra 0 kr. (se forklaring nedenfor).
  3. Abonnement: 299 kr. pr. md. (bindingsperiode 6 mdr.).
  1. Oprettelse koster 399 kr. og er en engangsudgift.
  2. Hvis du har fibernet i forvejen, genbruger vi kablerne og kan starte straks. Hvis der først skal skabes fiberforbindelse fra vejen til din ejendom, sørger vi for nedgravning af kabel og fuld genetablering af haven. Det er gratis hvis afstanden fra vejen til din bolig er max 30 m. Udover 30 m er der en engangsudgift på 500 kr./m.
  3. Herefter koster det 299 kr. pr. måned. Det er selvfølgelig inkl. moms og support fra vores kundeservice. 

hvis du er bundet hos anden udbyder?

Det er selvfølgelig dumt at betale dobbelt for internet. Så hvis du er kunde hos en udbyder med binding, venter vi til du er klar.

Stabilt og hurtigt internet

Livet er for kort til ustabilt og langsomt internet. Derfor overvåger vi teknikken hele døgnet (24/7) for at forebygge driftsforstyrrelser på dit internet. Og er der noget vi overser, kan du nemt kontakte os for hurtig support.

Hvad gør jeg nu?

Vi håber, at du er blevet overbevist om, at der er 1000 gode grunde til at vælge lynhurtigt internet til Danmarks bedste pris. Det er nemt at skifte til BOLIG•NET – og vi hjælper dig hele vejen.

GRATIS APP GIVER FULD KONTROL

Downloade vores app til din mobil eller tablet. Så har du overblik og fuld kontrol over dit abonnement. Du får også hurtig besked og status, hvis der opstår driftsproblemer.

BESTIL NU!

OG FÅ LYNHURTIGT INTERNET

Ikke helt klar endnu?

Har du binding på dit nuværende internet? Øv da, men fortæl os hvornår du er klar, og vi kontakter dig senere.