1000 Mbit til 299 kr/md

BOLIG•NET tilbyder kun 1 hastighed – nemlig 1000/500 Mbit. For til den pris er der faktisk ikke grund til at vælge andet.

Det nye fiberinternet

Vores internet er baseret på fiberbredbånd. der er mere stabilt og fremtidssikret og gør, at du ikke skal skifte internetforbindelse i mange år frem. Mens de gamle, traditionelle bredbåndsforbindelser (coax) mange steder har svært ved at nå hastigheder på 1000/100 Mbit, har fiber ingen begrænsninger.

 

Med fiber har alle i din husstand altid masser af saft og kraft i jeres internet til at surfe, streame film, serier og musik i højeste kvalitet, game online og downloade store filer.

1000/500 Mbit

Fiberbredbåndet giver hastigheder op til 1000 Mbit download og 500 Mbit upload. Den præcise hastighed vil afhænge af flere faktorer, bl.a. afstanden fra hovedforbindelsen til din bopæl. Uanset hvad, vil der være en mærkbar forskel i forhold til traditionelt internet, som de fleste har i dag.

Kan du få fiber?

Mange husstande i Danmark har allerede fået installeret fiber eller har det liggende ude ved vejen, klar til brug. Og for hver dag bliver fiberbredbåndet udbredt til flere områder af landet. Det er let at tjekke, om du har eller kan få fiber på din bopæl.

Hvad koster det alt i alt?

  1. Oprettelse: 999 kr.
  2. Etablering af fiber: Fra 1298 kr. (se forklaring nedenfor).
  3. Abonnement: 299 kr./md.
  1. Oprettelse koster 999 kr.
  2. Hvis du har fibernet i forvejen, genbruger vi kablerne og kan starte straks. Hvis der først skal skabes fiberforbindelse fra vejen til din ejendom, sørger vi for nedgravning af kabel og fuld genetablering af haven. Det er gratis hvis afstanden er max 30 m. Udover 30 m er der en engangsudgift på 500 kr./m.
  3. Herefter koster det 299 kr. pr. måned. Det er selvfølgelig inkl. moms og support fra vores kundeservice. Ved længere ferie og fravær kan du endda sætte dit internet på pause i op til 6 mdr. ad gangen og spare abonnementet.

Er der bindingsperiode?

Nej, ikke hos os. Vi er sikre på, at du bliver glad for dit nye internet. Men tager vi fejl eller skal du flytte, kan abonnementet opsiges uden varsel.

Hvad hvis du er bundet hos anden udbyder?

Det er selvfølgelig dumt at betale dobbelt for internet. Så hvis du er kunde hos en udbyder med binding, venter vi til du er klar.

Stabilt og hurtigt internet

Livet er for kort til ustabilt og langsomt internet. Derfor overvåger vi teknikken hele døgnet (24/7) for at forebygge driftsforstyrrelser på dit internet. Og er der noget vi overser, kan du nemt kontakte os for hurtig support.

Hvad gør jeg nu?

Vi håber, at du er blevet overbevist om, at der er 1000 gode grunde til at vælge lynhurtigt internet til Danmarks bedste pris. Det er nemt at skifte til BOLIG•NET – og vi hjælper dig hele vejen.

GRATIS APP GIVER FULD KONTROL

Som kunde kan du downloade vores App til din mobil. Så har du overblik og fuld kontrol over dit abonnement. Du får også hurtig besked og status, hvis der opstår driftsproblemer.

Bestil nu!

Ingen binding

Ikke helt klar endnu?

Har du binding på dit nuværende internet? Øv da, men fortæl os hvornår du er klar, og vi kontakter dig senere.

Kontaktformular

Ring 70 27 70 67 eller skriv til os: