DET NYE FIBERNET

Fibernet er det nye internet. Signalet leveres via lyskabel, der er lynhurtigt og mere stabilt end almindeligt bredbånd (coax) – også når der er mange på nettet samtidigt.

Med fiber har alle i din husstand altid masser af kraft i jeres internet til at surfe, streame film, serier og musik i højeste kvalitet, spille online eller downloade store filer.

1000/1000 MBIT

Vores fibernet giver en hastighed op til 1000 Mbit download og 1000 Mbit upload ved kablet forbindelse. Download er, når du fx ser tv, streamer film, surfer og henter filer. Upload er, når du fx sender e-mails, lægger ting op på nettet og tager backup.

Den præcise hastighed afhænger af fiberejer og geografiske faktorer. Uanset hvad, vil der være en mærkbar forskel i forhold til traditionelt internet.

Vil du vide hvilken hastighed, du har i dag, kan du teste den her.

HVAD KOSTER FIBER?

Hastighed og pris hænger sammen. Den hastighed, du kan få på din forbindelse, afhænger af geografiske forhold og den fiberejer, der opererer i dit område. For nogen er der kun én hastighed og pris at vælge, for andre er der flere valgmuligheder.

Indtast din adresse og se din pris.

HVEM KAN få fiber?

Fiberudrulningen er i fuld gang over det meste af Danmark. Mange husstande har allerede fået installeret fiber eller har det liggende ude ved vejen, klar til brug.

Klik nedenfor og tjek, om du kan få fiber.

FIBER I LEJLIGHED?

Selvom du bor i lejlighed, kan du sagtens få dit helt eget fibernet – hvis der vel at mærke er lagt fiberkabler i dit område.

Vi tilbyder også samlede løsninger til boligforeninger. Se her eller kontakt os for mere information.

LEVERINGSTID?

Afhænger af den lokale fiberejer, og om der allerede er fiber på din bopæl. Hvis din husstand er klargjort til fiber, går der typisk 1 uge fra bestilling til start. Hvis der først skal foretages fiberkabling fra vejen til din bolig, skal du forvente en leveringstid på 4-8 uger.

Ved bestilling kan du vælge ‘hurtigst muligt’ som startdato. Eller du kan vælge en konkret ønsket dato, hvis du fx er under flytning eller først skal ophøre dit nuværende internet-abonnement.

bindingsperiode?

Der er en bindingsperiode på 6 måneder fra dit abonnement starter. Herefter er opsigelsesvarslet 1 måned til udgangen af en måned.

Ophør af nuværende internet?

Hvis du allerede har abonnement hos en anden internetudbyder, skal det opsiges. Det må vi desværre ikke gøre på dine vegne, men du kan nemt selv gøre det ved at kontakte udbyderen.

BRUG AF egen router?

Hos os har du frihed til at vælge, om du vil tilkøbe en trådløs router i dit abonnement eller bruge din egen.  Hvis du vælger det sidste, skal du være opmærksom på, at den ikke må være fra en anden internetudbyder eller have SIM-kort, da den så er låst til deres netværk.

KUNDESERVICE?

Vi synes selv, vi har branchens bedste kundeservice. Et stærkt set-up og et dygtigt team, der svarer hurtigt, altid klar til at hjælpe dig og giver forståelig support.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp til at bestille dit nye fibernet. Ring, chat eller send en mail.

Hvad nu?

Vi håber, du er blevet overbevist om, at der er 1000 gode grunde til at vælge lynhurtigt fibernet til lav pris. Det er nemt at skifte til BOLIG·NET – og vi hjælper dig hele vejen.

Klik BESTIL og indtast din adresse for at komme i gang!

APP GIVER FULD KONTROL

Som kunde kan du downloade vores gratis app til din mobil eller tablet. Så har du altid overblik og fuld kontrol over dit abonnement – lige ved hånden!

BESTIL NU!

OG FÅ LYNHURTIGT INTERNET
hjælp til bestilling?

Har du spørgsmål, eller ønsker du hjælp til at bestille dit fibernet?
Lad en af vores søde medarbejdere ringe dig op.